Wednesday, April 21, 2010

kecik-kecik pun, POWER

SALAM


POWER untuk semua, bertemu lagi gua, di rancangan lu fikir la sendiri. ok gua hari ini beb bukan nak sambung cerita pak ustaz itu. hari ini gua nak cakap pasal benda-benda kecik-kecik ni tapi power. macam pernah dengan tak. pernah tak. ok beb tanpa buang masa dan tenaga gua terus ke cerita pokoknya,

lu nak pahala tak beb. gua berani makan nasi ayam penyet 2 pinggan la. lu orang mmg nak punya.
hari ini gua nak ajar lu orang macam mana nak dapat pahala yang ikhlas gili-gile punya, mmg ikhlas la. seikhlas ikan di kolam sekali tengok sudah tahu jantan bertino. ok beb, lu orang tahu kan kan kalu kerja yang kita buat ni kalu tak ikhlas tak dapat pahala kan kan kan , tahu tak..kalu tak tahu mari nak kasi tahu. dalam satu hadits itu rasulullah saw cakap setiap amalam di mulakan dengan niat, ok beb semalam dah belajar hadits kan, tetapi tak apo, kalu ada yang masih tok pahom 2 jangan risau nati pak ustaz itu ajar lagi. so beb lu orang nak tahu tak amalam yang kecik-kecik tapi power ni. heheheh


pertama: lu orang masuk tandas kan lepas itu lu orang nampak baik punya kek coklat dalam itu kan, kadang ada yang keras ada yang cair bergantung la pada siapa yang buat kek itu kan,
SO BEB, INI PERLUANG LU NAK DAPAT PAHALA BESAR INI DENGAN KEIKHLASAN TOTAL LI IKHLAS TAHAP GABANG LA. lu diam-diam jangan kau orang memuji pulak tukang pembuat kek itu, lu orang senyap-senyap je kan, slow-slow tarik pam tandas itu...........................................habis kek itu
maka dapat la pahala yang terikhlas gila lagi kaw-kaw, jangan lu orang p cerita benda ini kat mmbr lu pulak hilang ikhlas itu....tetapi kalu ada siapa yang rasa banggan sebab pam tandas mmg gua respect la kat lu orang, rasa nak karate je tekuk itu.


itu salah satu contoh yang gua dapat kasi la kan . yang gua rasa benda yang paling ikhlas yang gua n lu orang dapat buat.....banyak lagi pekara lain lu fikir la sendiri tak pun ada sesiap nak kongsi boleh juga kan

gua bukan apa beb, kadang-kadang pahala-pahala dari benda-benda yang kita tgk kecik ni la yang mungkin akan menbantu kita di alam lain nati

ada lagu pasal benda ni beb, layan





vidoe ini dia kisah benda-benda yang kecik kito rasa tapi kita buat kadang-kadang besar di sisi Allah swt. sapa org tertarik kepada islam

salam. gua blah dulu, kick out

1 comments:

NaqeebLukhman said...

power gak tu...

Post a Comment